Ei, sobre els RSS feeds, accents i drupal

Vaig veure quan puntbarra.com ens va sindicar (comesfa.org) que el drupal 4.3.0/1 agafava malament els accents de fitxers utf-8. No els hi sortien bé.
Tafanegant, quan he anat a parar aqui he vist que els feeds de puntbarra us surten malament. Dedueixo que el problema pot ser el mateix si és que esteu amb drupal d'aquestes versions.
Si no m'he equivocat i aquest és el problema, es resol simplement amb la 4.3.2. Si no es vol canviar tot el drupal, n'hi ha prou amb agafar el modul import.module de la 4.3.2 i ja esta :-)

Salut des del jove comesfa.org. Ja veurem el que dura! 8)

BTW: Allà la idea que portem no és tant la de bitàcola o notícia com consolidar continguts en el sentit d'explicació, comesfa, pmf... obviament però molta cosa surt també dels bitàcoles...el que és un pal però és haver de destriar.
Si proporcioneu un feed exclusivament amb coses d'aquestes, per exemple definint un terme a una taxonomia específic que distingeixi aquests continguts, llavors seria més còmode agafar-los automàticament des del taxonomy/feed....;)

Comments

Sip! És veritat que era lleig com estava, havia pensat a mirar si era possible canviar de utf8 a ISO-8859-1, com sembla que s'ha fet al GiLUG; però com m'has dit és molt millor, ja que utf8 rulez :-P Ara fa goig.

M'agrada la teva iniciativa i miraré de donar el meu cop de mà amb el que em dius. A partir d'ara he afegit l'element 'recepta' com a subterme de software lliure i he assignat els nodes que hi havia que semblava que s'hi esqueien.

Endavant i que duri!