Demà la Catalunya Sud pot ser més espanyola

Estelada
Consultant els resultats del Parlament de Catalunya, fàcilment podem veure que es reforça la clau espanyolista o el discurs autonomista i possibilista a aquesta part del país, que és el que s'ha estat defensant tant des del govern com la majoria de partits parlamentaris durant la campanya electoral. No s'ha discutit de res de profit durant la campanya, i el país pot esdevenir més pobre socialment i nacional, i a més, augmentar-ne la crispació de temes ja oblidats des de la transició pre-democràtica. Mentrestant, a hores d'ara, molts parlen hipòcritament de discutir els problemes reals, que realment ignoren, i aplicar un estatut nascut castrat i dependent de més enllà.
Avui estic trist i emprenyat, però també tinc una major determinació d'ajudar perquè el futur del país no depengui de la manipulació dels mitjans de Madrid i les franquícies de Barcelona.
Cal guanyar el carrer, i sobretot, que els nostres veïns desconnectin més la televisió, que emet en la nostra contra. Tu també pots ajudar-hi des del teu mateix poble o barri!

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

(Music ON) Deja las drogas, Flipe, deja las drogas, deja las droooooooooogas, Flipe deja las drooooooooooooogaaaaaaaaaaas! (Music OFF)

... si em deixés drogar, em llevaria moltes de les preocupacions, és clar que llavors potser, n'adquiriria d'altres. Malauradament romanc massa serè, i per això me n'adono d'allò que m'envolta i no m'agrada. Si a tu t'anessin bé com són les coses del tot serè o drogat, no pretenguis que la resta també ho estiguem...

Blava, blava, queda molt clar que ha estat d'aqueix color, com les camises de fa uns quantes decades i que encara estan sota les armilles de molts.

Jo trobo les blaves molt cutres i passades. Sempre he preferit les blanques, queden més elegant. :-D

Encara que per les dones, trobo que els negres són més atracatives ( no fa falta que siguin de cuir)