Hackmeeting 2006 a Mataró

Demà a la tarda seré a Mataró participant en el Hackiluro, parlaré de programari lliure i llengües minoritzades. Podeu mirar-vos el programa i us animo a passar-vos-hi demà i aquest cap de setmana. A continuació reprodueixo l'anunci de l'esdeveniment.


Hackiluro
El hackmeeting ja està de nou en marxa ... i ja van set edicions d'aquest esdeveniment autogestionat que s'ha convertit en un punt de referència per a les persones interessades en compartir coneixements, amb les implicacions polítiques de les tecnologies i el hacking en general.

Manifest 2006

Aquest any el Hackmeeting es desenvolupa sota el context de la lluita i recerca per alliberar espais d'intercanvi de coneixements, per recuperar un equilibri eco-lògic amb la biosfera i la tecnosfera; i pels nous reptes tecnopolítics que se'ns aveïnen. Durant aquest any s'ha aprovat la llei de Retenció de Dades que amenaça la privadesa en la xarxa i la llibertat d'expressió. Per si fos poc la directiva europea del copyright s'ha començat a implantar en tots els països membres, amb l'aprovació de la nova LPI (Llei de Propietat Intel·lectual). Per si fos poc la implantació de la tecnología DRM ja és una realitat (el fluix d'informació directament controlat per les grans corporacions i els lobbies del copyright).