Prou de «justícia» al servei d'Espanya

Ahir a la tarda, n'Oriol em va fer saber de la prohibició de l'emissió de l'anunci del partit Catalunya-Euskadi per part d'un jutjat de Barcelona. Per a mostrar el rebuig per la decisió, es va pensar en penjar el vídeo al bloc; tot seguit s'hi han anat afegint diferents persones i des d'ací també m'hi sumo.

Els «ciudadanos españoles», que precisament avui han empastifat els cotxes dels carrers del meu barri amb fulletons a tot color, han posat l'oli que calia a l'engranatge de repressió espanyol.

Un altre cas recent d'aplicació de la «justícia espanyola», és el d'un noi que va mostrar una estelada en un camp de futbol aragonès.

La jurisdicció espanyola cal que comenci a ponent ben endins i, que consti, lamento que espanyols de bona fe hagin de carregar amb llur propi sistema. Però bé, de ben segur que els refugiats polítics de monarquies post-franquistes seran sempre benvinguts al nostre país.

Comments

Al final tota la polèmica sobre les seleccions la crea gent a la qual no li interessa l'esport. Prou de seleccions nacionals!!

Inicia una campanya per a suprimir les seleccions nacionals d'arreu del món, amb campanyes de pressió a favor de la supressió de les seleccions espanyoles i franceses, i encara tindràs el meu suport i tot :)