Gnash a Ubuntu

Fins ara no havia aconseguit compilar aquesta alternativa lliure del Flash a Ubuntu seguint les instruccions que es donen, i al mateix temps, recorrent als paquets de la distribició. El problema era que no es trobava el fitxer /usr/include/GL/gl.h.

Finalment vaig trobar una resposta en aquest fil de fòrum. Cal reinstal·lar un paquet en concret així:

sudo apt-get --reinstall install mesa-common-dev

He d'acabar d'entendre el perquè d'això però espero que igualment pugui ser útil per a aquells que es trobin en la mateixa situació. Algú sap per què ha calgut la reinstal·lació? Es pot haver perdut el fitxer?

Gnash instal·lat a Firefox en català

El Gnash es mostra com a instal·lat a la llista de connectors del Firefox

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Funciona bé? Hi ha gaires incompatibilitats amb les pàgines fetes per flash?

Quan tingui un moment l'instal·laré a veure que tal va.

Bé, ja saps que, fins i tot amb el privatiu, només es pot amb versions de SWF fins a la 7 a Linux. Aquest igual, però hi ha molts fitxers que fallen, i sovint es penja el navegador. Ho he provat amb una versió CVS però m'ha donat més problemes; aniré jugant amb diferents opcions de compilació i versions del Firefox 2. A veure què tal. No ho he provat amb Konqueror encara, a veure si és més o menys estable. Desgraciadament queda feina per fer, encara que la solució ideal seria que no es fes servir aquest format, que no és estrictament obert... però la veritat és que malauradament està massa estès.