Un aquari al pis

Després de poc pensar-m'hi ja tinc un aquàrium de vora 100 litres a la meua habitació del pis. Quan era adolescent ja n'havia tingut un a la casa familiar, potser llavors força descuidat. Després d'un recent canvi d'habitació he pensat en recuperar aquella pràctica que vaig abandonar.

Abans de fer el pas vaig demanar consell a l'aquariòfil que m'era més proper, en Mario. Aquest em va indicar alguns llocs web on trobar informació i a quins establiments em podrien aconsellar i comprar el material pertinent.
Aquests dies m'he anat documentant el màxim possible, tant a partir de guies de les mateixes empreses de productes de l'aquari, com en llocs web independents. He trobat molt recomanable el lloc web Dr. Pez com també un gran recull de preguntes més freqüents referents a l'aquariofília.

Si es vol tenir un exhaustiu control de les condicions i salubritat del medi de l'aquàrium que es crea, per exemple amb el pH o l'alcalinitat, la despesa en els productes comercials necessaris pot ser elevada. Per això, són molt interessants pàgines com Acuario Gratis, que exporten el bricolatge en aquest camp de l'oci domèstic. Com a contrapartida, l'afeccionat potser haurà de dedicar més temps per allò que s'ha estalviat, clar que per altra banda, com a conseqüència n'haurà après molt més i podrà valorar millor que és el que més li escau comprar i què no.

Ja aniré actualitzant de tant en tant en aquest bloc com va l'experiència.

Aquari amb plantes sense flaix Aquari amb plantes amb flaix

Posant a punt l'aquari de casa, primer les plantes i la decoració. Llavors, esperar uns dies per a un medi òptim.

Enllaços