Autodeterminació, ho vulguin o no

Amb sort, el nostre honorable president Pasqual Maragall, ben afligit pel que li espera i demanant l'ajuda de tot el regiment, tindrà la sort de poder de contemplar en primera fila la realització de les paraules del seu il·lustre avi, i potser essent independentista i tot Smiling. Per molt que la majoria de mitjans afins al règim vagin ignorant-ho o minimitzant-ho, i fins i tot en un futur bordin, ja s'ha arribat a un punt de no retorn cap a la Independència. Els màxims partits espanyols ja han declarat que no toleraran el dret d'autodeterminació, de la mateixa manera que ja van bandejar la capacitat de decisió del parlament de Catalunya, ara per ara regional i majoritàriament regionalista. L'esquer de la construcció de l'Espanya plural no serveix més que per justificar l'herència franquista de la què realment beu el Regne. El grau de desvergonyiment és tal que, fins i tot, des dels partits de govern es reclama l'herència de l'espanya republicana tot acceptant la monarquia en la què se sustenta.
Per als catalans, la qüestió no és república o monarquia, sinó Catalunya o Espanya; la república, i molt del que també sovint s'hi evoca, ja hi va necessàriament inclòs en la independència catalana... Les pors del franquisme, com també el pòsit del tardo-pujolisme van desapareixenent, i per això campanyes com Vota per la Independència van sumant dia rere dia noves adhesions i, fins i tot, ajuda anònima com ens explica en Marcús.
Independència
En breu començaran a organitzar-se xerrades i punts d'informació per tot el territori amb l'ajuda de tota la gent que hi vulgui col·laborar. Per això es facilitarà que pugui ser de forma totalment descentralitzada; ara ja podeu valer-vos del material que hi ha, i explicar-ho a tothom sense esperar a ningú...
Alguns actes ja preparats, per exemple, aquest dia 20 d'abril a Girona, gràcies a la gent del GIR i després per les parades de Sant Jordi.
Vols ajudar a fer-ho arribar tu mateix al teu poble o barri?

Enllaços

Commenting on this Blog entry is closed.