Aviat l'Aviram 1.0.6

Avui sembla que a Mozilla.org s'han oblidat de posar el català amb la sortida del Firefox 1.0.6. Ja he demanat a veure què passa. El Thunderbird 1.0.6, l'hem empaquetat, per a Mac, gràcies a en Martin Creutziger; i aquesta tarda, a l'espera de notificacions dels usuaris a la llista del Navegador, el donarem com a aprovat.
Hi ha hagut força incertesa aquests dies perquè van sortir versions 1.0.5 en anglès però aquestes semblaven tenir problemes (p.ex amb l'extensió Enigmail) i per això s'ha preferit treure les versions en altres idiomes amb la 1.0.6 en anglès.
És molt recomanable que els usuaris actualitzin el seu Aviram tan bon punt puguin, perquè se solucionen algunes vulnerabilitats de seguretat que s'han corregit a partir de l'efímera versio 1.0.5.

Actualització: En Chase ha confirmat que la no aparició de la versió catalana ha estat simplement un descuit i entre 12/24 h ja estarà disponible oficialment. Des d'aquí aprofito per a agrair-li la seva tasca.
Actualització II: Doncs encara estem a l'espera que es pengin els binaris catalans a la pàgina principal :'(. Per a aquells que puguin estar-ne interessats, indico on es troben els executables que han servit per a la versió 1.0.6 del Firefox.
Actualització III: S'han penjat les versions a Softcatalà perquè els usuaris que utilitzen les versions catalanes les puguin tenir actualitzades com més aviat millor.
Actualització IV: El Firefox 1.0.6 ja el tenim de forma oficial a Mozilla.org.

Referències

Mozilla Firefox and Thunderbird 1.0.6 Releases Coming
Mozilla Firefox 1.0.6 Released
Mozilla Thunderbird 1.0.6 Released
Confidential Vulnerabilities of Mozilla Foundation