Botifarra amb seques i escalivada

Un altre plat ben fàcil, no recomanable, cal dir, si sou de fàcil ventilació i teniu compromisos socials/personals d'importància propers en el temps.
Feu-vos amb unes botifarres i feu-les en una paella mateix fins que estigui al punt preferit. Poc abans de fer-se, poden afegir-se les mongetes seques ja bullides a la mateixa paella per a que s'escalfin i agafin gust.
Paral·lelament, preparem una escalivada. Hem portat al forn unes verdures (pebrot, albergínia, ceba); un cop cuites i deixades reposar, podem ajudar a estovar-les embolicant-les en paper per a que sigui més fàcil pelar-les. Passat un temps, ho fem, les netegem amb aigua i traiem les llavors molestes. Finalment ho presentem en talls a tires i ho amanim amb oli, vinagre i sal.
Tot en conjunt, amb una torrada de pa de pagés i vi de la terra, conforma un bon àpat.

Botifarra amb seques

Commenting on this Blog entry is closed.