Guacamole i hummus

Al vespre una solució ràpida i agraïda per sopar és fer una mica de guacamole i hummus
El guacamole és un puré d'alvocats madurs (compte que no siguin verds i durs) acompanyats de tomata, ceba i un rajolí de llimona amanit amb alguna espècie.
L'hummus és l'equivalent a l'anterior amb cigrons bullits, tahina (mantega de sèsam pròpia d'Orient Pròxim), all, un rajolí d'oli i llimona i opcionalment amb alguna espècie i olives negres.
Per a fer les salses, podem fer-ho simplement esclafant els alvocats i el cigrons amb una forquilla sobre el mateix bol de recipient i la resta d'ingredients (p.ex, tomata o ceba) els afegim després tallats a trossets petits. Si volem una textura més fina, sempre podem recórrer a una batedora.
Un cop preparat, ho podem acompanyar simplement amb pa o torradetes.

Guacamole i hummus

Salut! :-P

Enllaços:
Primers plats del receptari de n'Ester
Terminologia catalana de Gastronomia oriental

Comments

ostres, és ben de matí, però com que m'agrada tan el guacamole i l'humus se m'ha obert una gana rara per ser l'hora que és... jeje dinaré abans d'hora jajaajaja

bon dia!!

imma :)