Sovietitza el teu Firefox, camarada!

Si no n'hi havia prou amb l'anterior enviament sobre el tema, en Gandalf m'ha passat aquesta adreça per a sovietitzar el vostre Firefox o el vostre Mozilla.
No sé pas si això és seriós o és pur frikisme... per a dir-ho d'alguna manera.

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Aquesta moda de l'estètica comunista-soviètica és lícita però una mica perillosa. Molts nanos joves no sé fins a quin punt són conscients de la naturalesa sinistra i la quantitat de morts que el comunisme té al darrere, especialment a càrrec del simpàtic camarada Stalin. I barrejar conceptes com el software lliure i l'abolició de la propietat o la col·lectivització dels mitjans de producció crec que és tendenciosa i fora de lloc.

Coincideixo amb tu que realment veure n'Stallin fot força 'mal rotllo'... Si això és fet seriosament, realment utilitzant aquest personatge deslegitimaria de forma sagnant una 'visió alternativa' del comunisme que l'autor semblaria donar a entendre a la seva pàgina web.
De la mateixa manera, és una obligació moral que tenim cap a les properes generacions fer conèixer les barbaritats que s'han fet i es continuen fent actualment per culpa dels vicis d'uns o altres sistemes, ideologies o 'personalitats' com n'Stalin mateix.