Minimitzats cap a la safata

Molta gent demana utilitats per a minimitzar a la safata els seus programes Mozilla preferits i que així no facin nosa a l'escriptori; o bé que quedin en un segon pla i, per exemple, permetin avisar-los quan les alarmes que puguin tenir configurades amb el Sunbird o el Calendar s'activin.
Per al Mozilla, Firefox i Thunderbird tenim el Minimizetotray, que està traduïda al català i que pot instal·lar-se com qualsevol extensió.
Per altra banda, per al Sunbird, el Calendar (tant al Firefox com al Thunderbird) tenim el Suntray, que és un executable que es posa al directori d'instal·lació d'aquests programes i un cop feta una drecera o ubicat en el menú Inicia per a executar-ho, permet tenir aquestes aplicacions minimitzades a la safata. Compte, aquest darrer programa no sembla ser de codi obert.
Desgraciadament, segons em sembla, aquesta funcionalitat només la tenim a Windows. El més semblant, a entorns amb FreeDesktop, com ara GNOME o KDE, és una icona de notificació del nou correu per al Mozilla i el Thunderbird.

Comments

Poder minimitzar a la safata el thunderbird i que t'avisi quan arriba un correu nou és una funcionalitat molt i molt útil!. Sota windows l'extenció de la qual parles compleix exactament aquest objectiu. Llàstima que no es pugui fer sota KDE.
Jo faig servir el meu pc amb arrecada dual suse i windows (No m'acabo de atrevir a fer el pas a linux) Doncs bé, sota KDE faig servir un dels escriptoris per ficar-hi només el thunderbird, així no em molesta en l'escriptori principal. No és gens elegant, però seria una solució...