MLDonkey

Uns apunts sobre el nostre programa P2P preferit.

Després de baixar-me l'última versió de l'MLDonkey, vaig descobrir un parell de coses:

a) al directori i18n/, hi ha tota una sèrie de fitxers que contenen els literals en diferents idiomes per al GUI. En aquesta versió inclús n'hi ha un en català. El problema que hi he trobat és que alguns títols de botons són molt amples (per algun motiu tots els botons tenen l'amplada del més ample de tots). Vaig solucionar d'alguna manera aquest problema editant el fitxer en qüestió.
Baixeu-lo i substituïu el contingut del fitxer ~/.mldonkey_gui_messages.ini per el d'aquest.

b) També vaig 'descobrir' que el paquet porta un FAQ incorporat. Si el fullegeu descobrireu, entre altres coses, com importar descàrregues pendents de l'eMule (molt útil pels usuaris que acabin d'emigrar des d'altres plataformes). ;-)

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

També he descobert (no sé si al FAQ aquest o on) que al GUI, efectivament, l'alçada de les columnes dels chunks té a veure amb la seva disponibilitat.
Sembla ser que el color també, però això ja no ho tinc tan clar... :-(

---
`You know,it's at times like this,trapped in a spaceship with a man from Betelgeuse,about to die asphyxiated in deep space that I really wish I'd listened to what my mum told me when I was young.'
`Why,what did she tell you?'
`Dunno,didn't listen.'

Sí jo diria que els colors també.

El vermell és per aquells chunks que no estan disponibles des de cap de les fonts accessibles en aquell moment.

El verd per aquells chunks que ja s'han baixat.

Blau per aquells chunks que tenen fonts detectades i no s'han baixat completament.
Hi ha un blau clar i un blau fosc. No sé ben bé quina és la diferència. Blau clar és potser per aquells chunks dels que s'ha detectat només una font o bé una amb un chunks incomplert, o una font que s'ha perdut del teu client, i els blaus foscos indiquen de tot segur chunks dels que s'ha trobat 'fonts fiables'.
S'haurà de consultar a algun lloc la diferència.

Tot reconeguent no haver consultat res de res, m'atreviria a dir que ja sé què vol dir el color blau clar d'alguns chunks. Em baso en el fet que tant els chunks vermells com els cyans estan associats a una availability nul·la: després d'observar amb deteniment diferents arxius que tinc a mig baixar, jo em decanto per dir que el color vermell identifica aquells chunks no disponibles i dels quals no s'ha baixat encara ni un trist bit, mentre que el color blau clar és pels chunks igualment no disponibles a cap font, però dels que sí que hem baixat ja algun trosset.

Mireu-vos-ho vosaltres a veure si confirmeu aquesta teoria.

---
`You know,it's at times like this,trapped in a spaceship with a man from Betelgeuse,about to die asphyxiated in deep space that I really wish I'd listened to what my mum told me when I was young.'
`Why,what did she tell you?'
`Dunno,didn't listen.'