La Mercè 2008

Tot i que a nivell d'implicació del teixit social potser no es poden comparar amb les festes de barri, i ja no parlem de municipis com ara Vilafranca del Penedès, les festes de la Mercè de Barcelona són una gran oportunitat per a gaudir d'actes culturals i entreteniments de gran qualitat.

Com a mostra, el dissabte vaig poder presenciar com acabava 1 dels 3 espectacles pirotècnics que es feien aquell cap de setmana a la Platja de la Barceloneta. Sens dubte molt recomanable i ara lamento haver-hi arribat tard.

Pirotècnic

Per altra banda, a la Ciutat Vella s'hi fan durant tots aquests dies concerts a diferents emplaçaments: Plaça Catalunya, Plaça Sant Jaume o Plaça de la Catedral. Per exemple, el mateix dissabte a la mitjanit vaig tenir l'oportunitat d'assistir al concert del disc Flamenco Big Band, composat i dirigit pel valencià Perico Sambeat i acompanyat per figures del jazz i flamenco de Catalunya, el País Valencià i Andalusia (ex. Gerardo Nuñez, Miguel Poveda, Carmen Cortés, Marc Miralta, Javier Colina, Albert Sanz, etc.)

Llàstima no disposar de més temps. Tot i així, aquells qui pugueu demà, dia de la Mercè, mireu d'escapar-vos a una de les jornades de portes obertes dels museus de la ciutat.

L'únic problema és que la ciutat és ben plena de gent i entre la multitud no és molt agradable caminar-hi… A més, els guiris sembla que cada vegada n'estan més informats.

Commenting on this Blog entry is closed.