Instal·lació d'extensions al Thunderbird

Thunderbird
Molta gent té problemes a l'hora d'instal·lar extensions al Thunderbird. En arribar a l'enllaç de l'extensió, sovint hom pensa que en clicar-hi aquesta ja s'instal·larà al Thunderbird; però no és així. Si es fa des del Firefox, de fet es provarà d'instal·lar al mateix navegador i, en la majoria de casos, aquest es queixarà que l'extensió és incompatible. En els casos que sigui una extensió que funciona tant al Firefox com al Thunderbird, aquesta s'instal·larà al Firefox i no on inicialment es pretenia. La solució, com s'explica en el primer enllaç d'aquesta entrada, és baixar localment primer l'extensió.
De totes maneres, açò no és massa intuïtiu per a un usuari normal. Per això, s'estan plantejant dues possibilitats, com podeu llegir al wiki de Mozilla. La primera és integrar un petit navegador específic per a les extensions dins del mateix Thunderbird, i la segona és jugar amb els tipus MIME perquè el sistema operatiu llavors gestioni què fer amb les extensions d'acord amb quina aplicació vagin dirigides. Personalment prefereixo la segona.
Hi ha també un informe a Bugzilla per a solucionar-ho. Si teniu idees per aportar-hi, no dubteu en comentar-les al bug o al mateix wiki.