Festa Major Jove de les Corts 2007

N'Oriol em fa arribar el programa de la Festa Major Jove d'enguany de l'antic poble i actual barri barceloní de Les Corts.

Apart de diferents activitats de lleure i tallers diversos, en destacaria les diferents xerrades que hi haurà sobre Creative Commons, Música Lliure, l'estat del català al carrer tot coincidint amb el Correllengua, la llei del civisme de Barcelona en pel·lícula, etc.

El mateix dissabte 13 hi tocaran grups com Kiss-T, Pullover i Orxata Sound System, que precisament han publicat alguns de llurs treballs amb llicències Creative Commons.

Bona Festa Major!

Més informació

Comments

Gràcies per fer-ne difusió en el teu espai web. Veient com sol caminar la gent pel nostre barri -i la resta de la ciutat- al seu pas ràpid i mirant al terra, cada cop creiem més amb aquestes formes de difusió en comptes del tradicional cartell a la paret, al qual però, hi seguim recorrent.

Bona Festa Major a tots i totes les cortsenques!

Què tal Toni? Sóc en Maiol, el noi que va estar amb tu durant el programa. Res tu, he passat per aquí i t'avanço que t'enllaço en el meu bloc.

Una abraçada

PS: Tranquil·litza el drac... (ho dic perquè no tregui foc pels queixals si és que torna a assistir en el programa jajajajaja... que el cau s'està quedant petit jejejeje)