Feedburner i Drupal

El Feedburner és un servei que permet facilitar la gestió dels nostres canals web i alhora afegeix diferents possibilitats per a millorar-ne llur atractiu. D'entre les possibilitats, permet afegir una etiqueta de localització geogràfica a nivell de canal (geotagging), tenir un seguiment dels subscriptors i del programari més utilitzat per a llegir-los o, fins i tot, afegir-hi publicitat i enllaços per a afavorir-ne la compartició a la xarxa.
Des de la versió 5 del Drupal, hi ha un mòdul per a integrar-ho de forma fàcil amb aquest gestor de continguts. Malauradament, per a versions anteriors, com encara en aquest bloc i potencialment per a altres sistemes, he llegit una solució tot fent servir les capacitats de redirecció d'Apache a nivell de fitxers .htaccess. Amb això, de forma transparent per als subscriptors, s'ha redirigit el canal al servei esmentat.
Si mai volgués canviar de servei, o simplement utilitzar el propi del gestor de continguts, només caldria que fes un canvi a un fitxer idealment sense major molèstia per a ningú que s'hi hagués subscrit emprant el sistema anterior.

Lectors del canal