El bicing no serveix per a fer encàrrecs

BicingAquest dimarts vaig anar a estació de França de Barcelona per a recollir el bitllet necessari per a anar-me'n en tren cap a València, on sóc avui per a la presentació del nou portal d'EstatPropi.Cat.
En deixar la bici a la parada de bicing corresponent, recollir el bitllet i tornar a agafar-ne una altra, el servei se'm va queixar que, en fer menys de 10 min que havia deixat la bici a l'estació, calia que m'esperés.
Com que sóc nerviós de mena i em sento malament estant-me dret esperant, vaig anar-me a un bar al costat de l'estació i vaig prendre'm un tallat. En aquells minuts de relax cafeïnic, vaig recordar que era l'aniversari d'una amiga i vaig trucar-la, fet excepcional en mi, perquè sóc bastant dolent per a les dates. Gràcies Ajuntament!

Comments

10 minuts és un temps d'espera EXCESSIU. 2 o 3 minuts seria suficient per a evitar el que intenten evitar: usos turístics del bicing, etc...

Diria que 10 els minuts son si la vols tornar a agafar a la mateixa parada, i per tant més que quedar-te parat pots anar a la següent parada i agafar-la allà.

Bé, això implica que t'has de conèixer bé la geografia de les parades de Bicing. Amb el temps acabes fent-ho, especialment per la zona on vius o treballes. De tota manera, això fa que sigui poc pràctic per a fer encàrrecs; i amb això no em plantejo muntar cap negoci, no doni pas males idees a l'ajuntament jo ara :)

I és que sempre ens queixem de les administracions!!! Tens un ajuntament que no te'l mereixes.