Ciberteteria: Polítiques tecnològiques a l'administració pública

Fa uns mesos, coincidint amb la convocatòria d'eleccions municipals a bona part del país, va redactar-se un manifest a favor de l'adopció del programari lliure i els formats oberts. Aquest tingué un ampli recolzament dins la xarxa catalana per part de gran nombre d'individuals, associacions, empreses i formacions polítiques a nivell local.
Malauradament, després d'aquelles dates, no es va articular cap seguiment dels propòsits que es van plantejar. En el cas més dramàtic, l'ajuntament de Barcelona va apostar pel programari privatiu d'una forma realment ignominiosa.
Uns mesos després, des del hacklab Kernel Panic s'ha proposat una jornada aquest dissabte dins del cicle de reunions de la Ciberteteria s'ha volgut reprendre l'empenta amb què va iniciar-se la iniciativa anterior.
Tots aquells interessats en el programari lliure i particularment en la seua adopció les administracions, si en teniu l'ocasió, podeu passar-vos-hi aquest dissabte 15 de desembre a les 6 de la tarda a la Quimera de Barcelona.