Brams 2010 - Sala Apolo

Tenia uns quants vídeos pendents per penjar del concert a la Sala Apolo de la Gira 2010 de Brams amb motiu de l'11è aniversari del Racó Català. Per descomptat, són vídeos oberts, el millor és que empreu un navegador modern com el Firefox, sinó us tocarà instal·lar-vos el Java a l'ordinador segurament.

En aquest cas, la conversió del format MPG, natiu a la meua càmera, l'he feta amb el programa PiTiVi.

Aquests són els que han tingut millor qualitat (que no és molta, malauradament). Amb sort potser en penjaré algun més en un proper apunt.

Gran part de les lletres encara s'adiuen força al panorama que vivim, potser amb l'excepció de la clàssica cançó «El president», de la qual no vaig poder enregistrar-ne res, perquè no vaig poder evitar ballar-la efusivament… tot sigui dit, amb un cert punt d'agredolça nostàlgia.

Rojo Separatista

Vull per demà la meva terra lliure

Sempre més

Comments

[...] Brams 2010 - Sala Apolo | El Cau del Drac www.cau.cat/blog/brams_2010_sala_apolo – view page – cached Personal blog of Toni Hermoso Pulido Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User['toniher'] = {"photo":"http://a3.twimg.com/profile_images/484377171/twitterProfilePhoto_normal.jpg","url":"http://twitter.com/toniher","nick":"toniher"}; toniher: “[Blog] Brams 2010 - Sala Apolo: Tenia uns quants vídeos pendents per penjar del concert a la Sala Apolo de la Gira... http://bit.ly/cuYw5H ” 26 minutes ago view tweet retweet Filter tweets [...]

[...] Friday, June 18, 2010 Bé, segurament seré l’últim de fer-ne ressò, però aprofitant que durant la setmana seré per terres catalanes, jo també participaré demà a la marató pencaire de Softcatalà. [...]