Bloc migrat a Drupal 5.x

Drupal
Fa un dia finalment vaig migrar el CMS Drupal d'aquest bloc de la versió 4.7 a una més recent 5.x.
L'actualització m'ha donat pocs problemes, i només m'he hagut de preocupar d'apujar el valor de php_value memory_limit de forma temporal perquè el procés continués adequadament.
La majoria de mòduls que utilitzava ja tenen la corresponent versió 5.x; però com comentava amb en Jordi, és sorprenent que alguns d'aquests encara no tinguin una versió equivalent per a la 6.x (és el cas de l'spam o l'adsense), tot i que fa uns mesos que ja existeix aqueixa nova versió.

BONUS: Aquest mateix dissabte hi ha una jornada de treball de Drupal.cat al Citilab.

Comments

Tampoc entenc que per exemple un mòdul com els "views" de Drupal que són tant funcionals, encara estiguin en beta per la versió 6. Jo em pensava que drupal treballava més sincronitzadament amb la gent que desenvolupa extensions que són molt populars. Tot i així Drupal 6 és un molt bon producte.