A Whistler com a casa

Avui és el darrer dia que estic al Mozilla Summit 2008, i a Whistler, la ciutat que ho acull, m'hi sento fins i tot millor que a casa, a Catalunya.
La carretera entre Vancouver, on hi ha l'aeroport, i Whistler està tallada potser durant 5 dies a causa d'un esllavissament. Impressionant tenint en compte que Whistler hostatjarà part de les proves de les Olimpíades d'hivern del 2010.
Per a arribar a l'aeroport i tornar a casa, ens tocarà a la majoria dels assistents fer un trajecte alternatiu en bus de 8 hores en comptes de les 2 hores de la via inhabilitada actualment.
Per altra banda, avui durant tot el matí i fins al migdia tampoc hem tingut electricitat perquè un camió de la bugaderia ha impactat contra un generador. A tot això cal sumar-hi l'amenaça dels ossos ;)

Molta gent argüeix que tot açò està passant per haver triat un emplaçament amb el nom en clau d'un producte de Microsoft i pertinentment ja s'ha obert un bug a Mozilla al respecte.

No sé si presagiant tot plegat, però m'he emportat aquestes samarretes, que van regalar-me en Jesús i altres ex-companys de feina per al meu darrer aniversari.

Malgrat tots aquests incidents, l'hotel i el lloc és fantàstic... llàstima no poder estar-hi més dies atrapat.

Our way home

Comments

Ei!!
a tots els llocs couen faves ( traducció literal! ), no?. Espero que estiguis molt bé pel Canadà!!

Pere

Espero que la reunió hagi estat profitosa! I que quedi aclarit tot el que calgués aclarir... per cert, it is not a bug, it is a feature... :D