17-S: Crisi

Dia si i dia també acabes parlant amb algú sobre la crisi… Tot i que sembla a vegades que ens referim a quelcom eteri, a l'entorn sempre hi trobes senyals que fan adquirir al concepte una forma ferma i definida. L'altre dia, vist als fòrums del Racó Català, llegia una extens apunt sobre el tema, anomenant l'autor a aquesta Crisi Ninja, per a referir-s'hi d'alguna manera i esdevenint tot un fenomen d'Internet.
I aquesta no seria l'única crisi existent, de fet més específica del nostre país, com discutíem amb preocupació durant la Diada a Barcelona, és l'educativa… que amenaça més brutalment el nostre futur.
Davant d'aquest panorama de malastrugança, fa unes setmanes em van comentar que demà hi hauria un terrabastall mediàtic; es repartiria a diferents comarques informació rellevant sobre aquesta situació i potser ho sacsejaria tot plegat encara més: 17-S.
Caldrà estar-ne atents i esperar a demà per a conèixer-ne els detalls… Hom pensa que pot caler un bon cop de timó per a fugir d'una segura i lenta agonia, tot i que sovint alhora hom tem que sigui qui pugui ofegar-se en fer surar el vaixell. Cal nadar.

Referències

Commenting on this Blog entry is closed.