El 18 de juny, tracem el camí cap a la Independència!

Reprodueixo a continuació la crida a la col·laboració des de la campanya Vota lliure, vota per la Independència de Catalunya!

Vota lliure

Benvolguts,

des de la campanya «Vota lliure, vota per la Independència de Catalunya» voldríem agrair-vos la vostra adhesió i suport.
Des d'ací s'ha cercat posar en primer pla, tant en l'agenda política com en la consciència dels mateixos catalans i catalanes, la necessitat de convocar un plebiscit per a assolir la independència del nostre país.
Avui mateix fins i tot ja podria ser possible una majoria en aquest sentit; i els estatuts, a la mercè d'Espanya, no fan més que silenciar aquesta realitat.

Abans de la convocatòria a les urnes, us demanem un darrer esforç perquè escampeu la proposta entre tots els vostres amics, coneguts i familiars.

Per a la vostra comoditat, podeu imprimir el següent full en format DIN-A4. Aquest conté tres paperetes i el manifest de la campanya per a fer-la conèixer:
http://www.votaindependencia.org/fitxers/paperetes.pdf

Una vegada impreses diverses còpies, podeu repartir-les en el vostre mateix entorn, carrer o veïnat.

El dijous 8, el diumenge 11, el dimarts 13 i el divendres 16 de juny, el diari El Punt també inclourà en les seues pàgines un model de papereta. Si coneixeu algú a qui li sigui més fàcil fer-se d'aquesta manera amb una, no dubteu en fer-li-ho saber.

Aquests dies, us recomanem que consulteu el lloc web http://www.votaindependencia.cat , atès que anirà actualitzant-se amb freqüència amb tot aquell material i informació recent més rellevant.

Al llarg de la campanya han sigut diverses les activitats en fer-la conèixer; p.ex. publicitat a Internet i a la premsa escrita. Com a conseqüència d'això, us agrairíem que col·laboréssiu econòmicament per a ajudar en algunes de les despeses associades que encara no s'han pogut cobrir.

Podeu fer-ho a través del compte de «la Caixa» a nom de:

VIC: 2100 0782 90 0100298154

o bé, si ho preferiu, amb un compte PayPal des del lloc web de la iniciativa.

La Institució Cultural de la Franja de Ponent rebrà, si n'hi ha, el sobrant dels diners recaptats.

Malgrat anul·lin els nostres vots, com es pretén diàriament anul·lar la voluntat d'alliberament del poble català, des del dia 18 de juny d'enguany ja haurem pogut traçar així el camí perquè l'endemà deixin de fer-ho.

Vota lliure, vota per la Independència de Catalunya!
http://www.votaindependencia.cat