L'intent de compra de Yahoo! per part de Microsoft i el català

Fa uns quants dies, diferents mitjans van fer-se ressò de l'intent de compra de Yahoo! per part de Microsoft, alhora que paral·lelament s'especula sobre les motivacions d'aquest moviment.
En un article s'analitza la repercussió que tindria això en el panorama multilingüe dels cercadors, on es valora que no només no seria negatiu, sinó que segurament és una decisió poc assenyada del gegant de Seattle si és el mercat asiàtic el que es pretén conquerir (on Yahoo!, però també altres actors hi tenen una millor posició).
A l'article s'esmenta el cas català amb poc encert, on malauradament Yahoo! no n'és un exemple positiu, com tampoc ho és Microsoft, que destina els seus recursos en aquest país en altres afers. Pel que fa a la nostra llengua, Google és segurament l'única excepció positiva, tot i les pressions que podria estar rebent des d'Espanya.
Així doncs, l'adveniment d'una compra d'aquestes característiques, tenint en compte els precedents dels actors, dubto que pugui afavorir el panorama català. En tot cas, perillarien més encara els impostos dels contribuents.