La diada de l'Onze de setembre bull per un estat propi

Crec que no recordo cap Diada de l'11 de setembre amb tants actes de rellevància preparats. I no pot ser de cap altra manera en el centenari de l'estelada, la bandera de lluita catalana, que ha aconseguit aplegar ja a més de 100 ajuntaments que coronaren aquesta ensenya a llurs façanes. Per a recordar-ho, tal i com explica en Marc, des d'EstatPropi.Cat i en coŀlaboració amb la comissió del centenari, hem elaborat un mapa que recollirà les fotos que se'ns facin arribar d'aquest esdeveniment a fotos@estelada.cat.

Mostra un mapa més gran

Igualment, demà la gent de l'equip d'EstatPropi.Cat també estarem de bon matí a la ja tradicional mostra d'entitats, que s'organitza anualment al Passeig Lluís Companys, a tocar de l'Arc de Triomf de Barcelona. Tot seguit, a les 5 de la tarda formarem part de la manifestació «Som una nació, volem estat propi!», que ha aconseguit aglutinar a diferent entitats convocants per tal de reclamar la sobirania plena del nostre país. En acabar, al mateix Passeig hi haurà el concert de la Festa de la Llibertat.

Si no fossin prou actes on assistir, cal recordar que avui al vespre a Barcelona diferents entitats i partits fan actes al Fossar de les Moreres i a altres indrets de la ciutat. De la mateixa manera, a moltes poblacions del Principat hi haurà diferents Marxes de Torxes, com és el cas de Vilafranca del Penedès, que enguany arriba a la seua 6a edició.

Commenting on this Blog entry is closed.