Modificació de service_links per a Drupal

Des d'ahir estic utilitzant en aquest lloc web una versió pròpia del mòdul de Drupal service_links, que incorpora apart d'alguns populars llocs hispanoparlants (com ja es féu a Vida Artificial), un enllaç a la recentment estrenada La Tafanera.
Hi he afegit també una traducció al català, que es pot fer fàcilment a partir del mòdul gràcies a l'script de PHP extractor.php.

Un cop instal·lat el mòdul de la forma tradicional, pot configurar-se quins serveis es mostraran (digg, technorati, meneame, latafanera, etc.) des del menú d'administració. Cal també finalment modificar els temes que s'utilitzen perquè els nodes incloguin el conjunt d'enllaços (podeu trobar més informació al README.txt adjunt del mòdul).

Finalment, des d'ací podeu baixar-vos la darrera versió d'aquesta modificació de service_links, que aniré actualitzant-la sempre que s'escaigui.

Actualitzacions

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Cercant per Internet he vist que hi ha connectors per a meneame o digg. Si es volgués afegir-hi La Tafanera, només caldria modificar-ne algun d'aquests.

Acavo de provar-lo i l' instal·lació correcte :P però si marco els links que m' interessen ( tafanera, delicious i technoarti) em surten també meneame que no m' interessa, i altres.

a tu et funciona la part d' administració?

:)

Tens raó. Sembla estar «hardcoded» juntament amb alguns més. M'ho miro i en trec una versió quan estigui resolt. Disculpes per les molèsties i gràcies!

Actualització: Solucionat